Training Met Kleine Blusmiddelen

Een Training Met Kleine Blusmiddelen is erg belangrijk voor UW BHV’er. Hoe lang heeft uw BHV’er nodig om bij een beginnende brand te komen?

De BHV’er moet gewaarschuwd worden. Deze komt vervolgens naar het incident en moet gaan ingrijpen. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kan dat even duren. Weet u hoe snel een kleine beginnende brand uit kan groeien tot een grote niet te beheersen vuurzee?  En weet u wat u kunt doen voordat het zover komt?

Het antwoord is:

Een Training Met Kleine Blusmiddelen van Rolf Thieme Brandweer Diensten.

Deze trainingen zijn voor iedereen in uw bedrijf, maar ook zeker voor thuis is de training zeer waardevol!

In 1 a 2 uur, afhankelijk van uw wensen, leren wij u en uw medewerkers de beginselen van brand en wat te doen met welke blusser. Daarnaast leren wij u, wat minstens zo belangrijk is, wat vooral niet te doen.  De training omvat een weinig theorie en is vooral praktijkgericht.

De kleine blusmiddelen training is geen vervanging van de BHV maar een hele nuttige aanvulling voor al uw medewerkers.

Kleine blusmiddelen trainingen kosten weinig tijd voor uw personeel, waardoor het een relaief goedkope manier is om een stuk bewustzijn bij uw medewerkers te verkrijgen en hoge kosten te voorkomen bij brandjes.

Na de training kunnen de cursisten verschillende typen begin brandjes herkennen en aanpakken met het juiste blusmiddel, waardoor er veel schade voorkomen kan worden.

Rolf Thieme Brandweerdiensten